Levertijden

Alle producten op onze website leveren wij uit voorraad vanuit ons magazijn in Aalsmeer en kun je dus snel verwachten.

Bezorging

Wij leveren kosteloos binnen Nederland en België. Internationale afleveringen kunnen op aanvraag via info@blens-furniture.nl.

In eerste instantie versturen wij je pakket via PostNL.

Mocht een pakket hier te groot of te zwaar voor zijn dan bezorgen wij dit via onze vrienden van BR8 (www.br8.nl). Zij komen elke woensdag langs in ons magazijn om de bestelde producten op te halen en zullen vervolgens per mail contact met je opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

BR8 levert in principe tot aan de deur, als extra service proberen ze je bestelling altijd netjes op de plek te zetten waar jij hem graag wilt. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Dus realiseer je vooraf goed of het ook mogelijk is om je bestelde product op te plek te krijgen waar je hem graag wilt hebben. Onze producten zijn geen bouwpakketten en je kunt er vanuit gaan dat de maat van het pakket de maat is die bij een product staat + een paar cm verpakking.

Niet thuis?

Voor elke bestelling die via BR8 geleverd wordt maken wij vooraf per mail een afspraak. Mocht je ondanks een afspraak niet thuis zijn, dan zijn wij genoodzaakt daar extra kosten voor te rekenen.

Pakket afhalen in onze opslag

Het is ook mogelijk je bestelling af te halen in onze opslag.

Onze showroom is op afspraak geopend, dit kan ook in de avonden of het weekend!

Afhaal adres & Verkooppunt

Bestellingen kunnen worden afgehaald in onze opslag in Aalsmeer:

Legmeerdijk 237, Loods 8 1432 KB Aalsmeer