BLenS-Furniture

BLenS-Furniture is een relatief kleine onderneming waarin we de passie en het plezier waarmee het bedrijf wordt gerund proberen tot uiting te laten komen in de producten die we aanbieden. Als 1 van de eerste aanbieders van mangohout in Nederland snappen we heel goed waar onze klanten naar op zoek zijn.

In onze (web)winkels vind je meubelen die meegaan de laatste trends en met veel liefde zijn geselecteerd bij onze leveranciers uit India. Door onze eigen import kunnen we de meubelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden, neem daarbij onze gratis bezorgservice, wat maakt dat je eigenlijk nergens anders goedkoper uit bent. De meubelen hebben een authentiek en tijdloos industrieel design, dat naadloos aansluit bij de moderne woonwens. Dit resulteert in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten meubelen voor een uniek, stoer en bijzonder interieur, vol met karakter.

BLenS-Furniture is een bedrijf dat inmiddels alweer een flink aantal jaar actief is en opgericht door Erik Borst. Als oud bedrijfsleider van een groot inkoopcentrum op woongebied heeft hij de markt van de interieur wereld leren kennen. Vervolgens is hij aan de slag gegaan bij 1 van de meest gerenommeerde meubelwinkels van Nederland. En heeft daar dusdanig veel inspiratie opgedaan om te besluiten voor zichzelf te beginnen. Waar het begon met het eerst opknappen van oude meubels door ze in een modern jasje te steken werd dit al snel vervolgd door de eerste import vanuit China. En nadat hij op een beurs in China een Indiaas bedrijf tegen kwam dat het idee had om mangohouten meubels op de markt te gaan brengen is het allemaal snel gegaan. Met inmiddels maandelijks meerdere containers die worden gelost in Aalsmeer, is wel ook de bewust de keuze gemaakt het bedrijf niet verder te laten groeien. Wij kiezen ervoor om met een kleine groep enthousiaste mensen er voor te zorgen maximaal te verkopen, maar nog wel belangrijker er voor te zorgen dat onze klanten tevreden achter blijven.

Voor een impressie van ons aanbod kun je 24 uur per dag terecht in onze webshop www.blens-furniture.nl, je kunt een kijkje nemen in 1 van de Loods 5 vestigingen (Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht of Zaandam) of je bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Aalsmeer aan de Legmeerdijk 237 Loods 8.

Mocht je als winkelier geïnteresseerd zijn geraakt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen, wij leveren ook B2B!